Pálim, páliš, pálime…

 

Pálim, páliš, pálime…

Výroba “odležanej” pálenky a likérov

VŠETKO o tajomstvách domáceho pálenia pálenky!

VŠETKO o záhadách dobrej pálenky!

Viac informácií

…. metódy, pomôcky na prípravu pálenky, z akého pohára a pri akej teplote máme pálenku konzumovať, aby sme prejavili zaslúženú úctu pestovateľovi ovocia, výrobcovi nápoja, čiže všetkému, čo dúšok pálenky stelesňuje – táto kniha z tejto tematiky prezradí všetko!

Cieľom tejto knihy je oboznámiť čitateľov, ktorí sa chcú pustiť do prípravy týchto lahodných nápojov pre vlastnú zábavu a potešenie svojich priateľov s ľahko osvojiteľnými praktikami – jednoducho, jasne a s praktickými radami. Kto chcete pripraviť pálenku doma, okrem príslušných právnych predpisov musí vedieť aj to, aké druhy ovocia sú najvhodnejšie na tento účel.

Kvalitnú pálenku je možné vyrobiť iba z ovocia prvej kvality a plnej zrelosti! Starý, nesprávny názor, podľa ktorého sa na výrobu pálenky môže použiť ovocie, ktoré nespĺňa podmienky na priamu konzumáciu, dnes už nie je platný.

Z našej knihy si čitateľ môže osvojiť všetky teoretické znalosti,

aj praktické zručnosti nevyhnutné pre domácu prípravu pálenky…

Počet strán: 100 strán, Väzba: tvrdá väzba, Rozmer: 165×235 mm

 

 

 

Palenice.sk